Get Government Jobs Alert (After Subscribed Click Confirmation Link in your Email Inbox)

PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest, Dogar Brothers Here on this page Free download PPSC Solved MCQs Pdf Book. Download PPSC general knowledge books. PPSC Lecturer Urdu Solved Past Paper MCQs PDF, PPSC Past paper Economics pdf, PPSC Latest Books 2019 48th Edition by Ijaz Khosa PDF, MCAT UHS Past Paper (2008-2016), PPSC Advance Publisher Paper Book 2018, Math Mcqs Notes Book for-PPSC-NTS-CSS pdf, PPSC Headmaster Paper 2016 pdf, Senior_Auditor_Notes.pdf, Senior_Auditor_Past_Papers.pdf, PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster Headmistress and Subject specialist pdf,

Dogar Brothers Free PDF Books Download

Caravan Comprehensive General Knowledge Book by Ahmed Najib, PPSC Headmaster Past Paper Solved 2014 pdf, Most Repeated Question Current Affairs – 2000 to 2016 pdf, General knowledge 2018 revised and updated, Lecturer Chemistry Past Paper PDF, FPSC General knowledge Download free of cost. Free download NTS general knowledge book free. Our website includes important general knowledge books. Current affairs & Everyday Science books download. Islamic Studies, Geography, Basic Mathematics and Basic English Books for test papers. Urdu English & Basic Computer Studies Books free download.PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest.

How to Prepare for 100 % Marks PPSC-FPSC Tests

Please Visit my Website To Check Latest Jobs, Government Jobs 2019 in (PPSC Guide Books Free Download)  from All Newspapers, Nawaye Waqt,  Jang, Express, Dawn and The Nation, through murtazaweb.com. Government Jobs in Islamabad, Lahore, Karachi, Peshawar, Quetta, Jhelum, Punjab, Baluchistan, Sindh, and KPK. Online apply Description with Detailed Application Form and  Process, Eligibility criteria, Latest Admission schedule & Contact details are mentioned in the institutes of the official latest advertisement below.

PPSC, FPSC, NTS Free Test Guide Books

Download PPSC Guide Books Free Here in PDF

PPSC Lecturer Urdu Solved Past Paper MCQs PDF

PPSC Past paper Economics pdf

PPSC Latest Books 2019 48th Edition by Ijaz Khosa PDF

MCAT UHS Past Paper (2008-2016)

PPSC Advance Publisher Paper Book 2018

Math Mcqs Notes Book for-PPSC-NTS-CSS pdf

PPSC Headmaster Paper 2016 pdf

Senior_Auditor_Notes.pdf

Senior_Auditor_Notes.pdf

Senior_Auditor_Past_Papers.pdf

PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster Headmistress

Caravan Comprehensive General Knowledge Book by Ahmed Najib

PPSC Headmast Past Paper Solved 2014 pdf

Most Repeated Question Current Affairs – 2000 to 2016 pdf

General knowledge 2018 revised and updated 

Lecturer Chemistry Past Paper PDF

Botany-MCQs Papers pdf

Lecturer Physics Past Paper

Lecturer Computer Past Paper pdf

PPSC Past Papers Lecturers commerce 2015.pdf

10000_ Gk pdf

custom inspector mcqs (1).pdf




5000 Mcqs for all Kind of Test pdf

Lecturer islamyat past paper pdf

Chemistry 300 Solved MCQ’s pdf

Economics Mcqs pdf

Current Affairs Pakistan pdf

Pakistan Studies Complete Notes Question Answer pdf

Caravan Gk Ch Ahmad Najeeb pdf

Zoology Solved MCQs pdf

Solved MCQS of Psychology pdf

Biology Complete Important Mcqs For PPSC Lecturer pdf

Economics and Pak Study MCQs pdf

Computer Science All Subject MCQs

Urdu Grammer Book For Educators pdf

Islamic Studies MCQs With Answers pdf

PPSC Old Paper 2015 Click Here

PPSC Lecturer Past Paper For All Subjects:

PPSC Model Paper by Advance Publishers

PPSC Lecturer All Subject Important Data

PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaste

Sample Paper of Elementary School Educator (BPS-9) Latest New

ESE Educator BPS 9-NTS Book

Zoology_Solved_MCQs_2000_to_20.pdf

Computer Science All Subject MCQs.pdf

Educator Dogar NTS book

CARAVAN URDU English book

1000 Islamiat MCQs about Basic Information pdf

All Pakistan Jobs Category Wise

ڈوگر برادرز کی کتاب NTS Solved Answers Questions Updated Last Week

FPSC1 Custom Inspector

FPSC2 Custom Inspector

FPSC 3.Custom Inspector

Senior Auditor Notes

Inspector FIA Past Papers PDF

SYLLABUS FOR THE SUBJECT OF EDUCATION

Science Information PDF

پہلی صلینی جنگ مکمل

اردو کی اہم معلومات 

اردو جنرل نالج

Zoology Solved MCQs PDF

World,s Papulation PDF

World Organization General Knowledge MCQs

Who is Who and What is What is Pakistan PDF

Urdu PPSC Complete PDF

Urdu Grammar Not Book PDF Big Version PDF

Urdu Grammar Book for Educators PDF

The CSS Point – Pak Study Notes Complete PDF

The CSS Point – Everyday Science Book (1)

Syllabus MDCANUMS NTS National University of Medical Sciences

SST – Educators jobs test Model Paper Important

SPSC past papers Of Commerce lecturer (BPS-17)

Sports Solved MCQs (for CSS, PMS, NTS) General Knowledge, Paper




 Solved_MCQs_URDU_GUIDE_SS-2-50

Solved MCQs URDU

Solved MCQS of Psychology pdf

Solved MCQs NTS Educators Test

SLOs 2015-16 Class 1 to 5th Class.Month wise

SLO

Senior_Auditor_Past_Papers

Senior_Auditor_Notes

Quality drive literacy and numeracy drive Nonsalary budget ForugheTaleem

Qualify B.Ed in pdf

Qualify B.ed Education MCQs, B.Ed. MCQs Solved MCQs

Psychology-Important-Topics-for-Complete-Preparation

Psychology_schools_of_thought

practice_book_physics

PPSC-NTS-FPSC-CSS-G.K-Capsule-Book

PPSC_Lecturer_Commerce_BS-17_Past_Paper Original

PPSC Urdu Notes Past Papers

PPSC_Lecturer_Commerce_BS-17_Past_Paper

PPSC Solved Mcqs Sample Paper  and Subject specialist pdf

PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster Exam

PPSC Physics SS Test Past Papers Solved By Muneer Hayat,

PPSC Past Papers Lecturers commerce 2015

PPSC Past paper Economics pdf

PPSC NTS FPSC CSS G.K Capsule Book-1

PPSC NTS FPSC CSS G.K Capsule Book

PPSC LECTURER MATH

PPSC LECTURER MATH 2017

PPSC Lecturer Math 2015

PPSC Lecturer Math 2011

PPSC Latest Books 2019 48th Edition by Ijaz Khosa PDF

PPSC HM Past papers

PPSC Headmaster Paper 2016 pdf

PPSC HEADMASTER DY.HEADMASTER MCQS PAPER LATEST

PPSC Headmaster Book__.bak new

PPSC Headmast Past Paper Solved 2014 pdf

PPSC FPSC Tests Complete Book

PPSC English Lecturer (BS-17) Original Papers

PPSC CHEMISTRY PAPER LECTURER 2015 MCQS

ppsc 2017 complete

Political Science MCQs for CSS _ John Locke MCQs

Physical Education Mcqs Practice Tests Past Papers solved docx

Physical Education MCQs Part 7

Physical Education MCQs Part 6

Physical Education MCQs Part 4

Physical Education MCQs Part 2

Pedogagy, Early child education and Assesment

Pedagogyy

Pedagogy

Pedagogy2

Pedagogy Book-NTS-M.Iqbal

Pedagogy Book

Past Papers 2018 Rawalpindi Board FSc Part 2 Pak Studies 

Past paper Asi ASF(2)

past paper ASF

PART 1 OF 3 Math MCQ’s for SESE, SSE, Shared by Babar Joya Rducedd

Pakistan Studies MCQs 2019 Edition Updated

Pakistan Studies Complete Notes Question Answer pdf

Pakistan Studies complete notes question answer format




Pakistan Air Force PAF PDF BOOK

Pakistan affairs & Current Affairs by Kashu

Pak Studies MCQs Pak Studies Geography 

Pak Afg Relation

Pak Affairs Notes

PAF Basic Physics-1

oxford-dic

Opposite Words

NUST-computer test

NTS Past Questions

Nts and Pts Mcqs 2018 May by M.U.M.K

Non Salary Budget Scheme

Most Repeated Question Current Affairs – 2000 to 2016 pdf

Model Paper of physcial PET 14

MCQs_BSc Method_ By M Hammad and M Shaoib

MCQs of Groups

MCAT UHS Past Paper (2008-2016)

Maths Tricks Without use of pen and pencil

Mathematics-B-II(2)

mathematics ppsc (1)

Mathematics Class 9-10

MATH-B (7)

MATH-B (6)

MATH-B (3)

MATH-B (1)

Mathematics

Math Solved MCQs (for CSS, PMS, NTS)

Math Mcqs Notes Book for-PPSC-NTS-CSS pdf

Lecturer-English-Mcqs-PSC-Past-Paper

Lecturer-Education-Mcqs-PSC-Past-Paper_2015

Lecturer Urdu Guide Book

Lecturer Physics Past Paper

Lecturer islamyat past paper pdf

Lecturer History Mcqs Past Paper 2001 to 2014

Lecturer English past paper.pdf · version 1

Lecturer English past paper

Lecturer English past paper

Lecturer Economics MCQs Past Papers-1

Lecturer Computer Past Paper pdf

Lecturer Chemistry Past Paper PDF

KIPS Current Affairs Book updated

Item Development

Islamic Studies MCQs With Answers pdf

Islamic pdf

Islamiat MCQS Big Book

Introduction to STATISTICAL THEORY BSc

History Mcqs

headmaster paper 2016

Headmaster Book__.bak new

HEADMASTER HEADMISTRESS PAST PAPERS

GOVT OF PAKISTAN AND HEADS NAMES

General_Knowledge_PMS_Model_Paper_(Model_Paper

General Science & Ability 

General knowledge 2018 revised and updated gcaol.com

G.K

FPSC_PPSC_Solved_papers_of_General_knowl




For educators job nts test 2016

Financial Accounting MCQS

eXpress lahore 9aug

Every Days Science

Every Days Science PAK MCQS

ETEA BOOK

Essay Writing Teaching the Basics from the Ground Up

ESE DEO FEMALE ALL

English_literature.pdf · version 1

English_Grammar_in_Use_-_Grammar_Reference

English Pronunciation & Teachers Training Workshop (YASHAL)

English lecturer (BS-17) Paper

ENGLISH LEARN WITH PICTURES (ALFALAH TUITION ACADEMY)

English grammar. Improve your written and spoken English

English Grammar by wren and martin

Educators NTS Test 2013

Educators Guide BHATTI SONS

Educational Assessment Mcqs

Education MCQs, B.Ed. MCQs Solved MCQs

Education MCQs by kashu

ECONOMICS_OF_PAKISTAN

Economics Mcqs pdf

Economics and Pak Study MCQs pdf

Dogar-Brothers-PDF-Book ESE-General-PPSC-MCQs

Dogar Sons CSS Current Affairs Past Years Question Answers

Dogar Sons CSS Current Affairs Past Years Question Answers

dogar sons book for ss education

custom inspector mcqs

CURRICULM

Current_Affairs_2016_Who_is_Who_2016_Wonder_of_World

CURRENT AFFAIRS

Current Affairs Past Papers MCQS till 2011

Current Affairs Pakistan pdf

Current Affairs 2018-19

CSS_General_Science_and_Ability-2

CSS_General_Knowledge_Questions_Answers

CSS Pakistan Affairs

CSS Constitutional Law Notes

Course contents of Primary and matric level

Computer_Mcqs_2_Pdf

Computer_By_Carvan

Computer Science All Subject MCQs

Computer Mcqs Pdf

complex # -1

Complete Intelligence Test Book

Complete English Grammar in PPT

Chemistry MCQs

Chemistry 300 Solved MCQ_s pdf

Carvan Book Slo ,NSB,Child development ,All etc For All catagories

Caravan’s Physics MCQs Papers Solved Best PDF Book

Caravan Gk Ch Ahmad Najeeb

Caravan Comprehensive General Knowledge Book by Ahmed Najib

Capsule of GK

Botany-Mock-Test-1

Botany-MCQs Papers pdf

Biology Solved 1500 MCQs PDF Book With Answers Download

Biology Complete Important Mcqs For PPSC Lecturer pdf

Best books for CSS

Basic Mathematics I.Q Solved MCQs (for CSS, PMS, NTS).pdf · version 1

Basic Math Complete FPSC PPSC NTS PTS

AUDIT MCQs WITH ANSWERS

ASF Past Papers pdf

ASF Complete Solved Paper 2019 PDF




Application NTS Form 2016

All in One PPSC

Advt. No.6-2020

Advanced Accounting

A.E.O (pervaiz Iqbal)

A to Z Fruits Name

A Little Encyclopedia of Phonetics

10000_ Gk pdf

5000 Mcqs for all Kind of Test pdf

3500 Physics chemistry key points

2016 NTS EDU GUIDE SESE_SSE ENG PART 5

2016 NTS EDU GUIDE SESE_SSE ENG PART 4

2016 NTS EDU GUIDE SESE_SSE ENG PART 3

2016 NTS EDU GUIDE SESE_SSE ENG PART 2

1000 NTS repeated MCQs

1000 mcqs Organic Chemistry (Khawar Naseeb)

1000 Islamiat MCQs about Basic Information

1000 Islamiat MCQs about Basic Information pdf

500 NTS MCQs in Pdf-1

300-PPSC-Solved-MCQs

300 Past Papers Islamic Studies MCQs Notes For Entry Tests PDF Book

100-Biology-Questions-English

100 Computer MCQ

30 Golden Tips for Clearing CSS, PMS and Competitive Exams

12 Chemistry MCQs

9th pak study guess

zoology solved mcqs

Everyday Science MCQs for CCE 2018-1-1

Complete_English_grammar_-2

(Dogar’s Nts Guide)

(CSS, PPSC past papers Mcqs).pdf · version 1

Assistant (BS-15)

PPSC Upcoming Jobs Click Here

PPSC Syllabus, Challan Form, Departmental Permission Letter, Experience Letter

S.No

FORM NAME

DESCRIPTION

PDF FORMAT

1
Syllabus
Compulsory Papers-PMS 2019
Download
2
Syllabus
Optional Papers-PMS 2019
Download
3
Challan Form
To Deposit Fees
Download
4
Departmental Permission
Specimen Departmental Permission Letter
Download
5
Experience Letter
Specimen Experience Letter
Download

Complaint Management System

PENDING CASES

IMPORTANT CONTACTS

  • UAN: 042-111-988-722
  • Lahore Office Exchange 99202752, 99202761, 99202769
  • Lahore Office Information 99202762, 99200161, 99200162
  • Multan Office: 061-9330354
  • Rawalpindi Office 051-5158095
  • D. G. Khan Office 064-9260410
  • Bahawalpur Office 062-2881182
  • Sargodha Office 048-3252802
  • Faisalabad Office 041-9330713

ppsc jobs 2019 | ppsc lecturer jobs 2019 | ppsc jobs today | ppsc educators jobs 2019 | ppsc upcoming jobs | punjab public service commission (ppsc)

fpsc jobs 2019 | ppsc upcoming jobs 2019 | ppsc lecturer jobs 2019 advertisement | ppsc results | ppsc test date | ppsc jobs today | ppsc roll no slip

ppsc planner | ppsc upcoming jobs

Note:

we are providing Latest Jobs, with govt jobs in Punjab, Jobs in Pakistan, (PPSC Guide Books Free Download 50 Plus) with more Advertisement on newspaper classifieds, paper pads, jobs in Pakistan, Pakistan jobs bank, Private Jobs, online jobs in Pakistan, FIA Jobs, Lesco Wapda Jobs, Pepco Jobs, PAF Jobs, Pak Army Jobs, Pak Navy Jobs, PPSC Jobs, FPSC Jobs, NTS, SPSC Jobs, KPPSC Jobs, Police Jobs, Nadra Jobs, Pakistan Railway Jobs, Overseas Jobs, Intelligence Jobs, Today Jobs, Nab Jobs, Atomic Energy Jobs, Banking Jobs, Medical Jobs, Teaching Jobs, Engineering Jobs, Data Entry Jobs, City Wise Jobs, Latest Posts in Pakistan, Official Jobs, Work Home, newspaper ads Paper PK Jobs,  Dubai Career, Earn Money Online available here on murtazaweb.com.

And we are also providing jobs from All Newspapers, Nawaye Waqt, Jang News, Jang paper, Express, Dawn, The Nations, Aaj News, and The Nation, etc, through murtazaweb.com. Latest Government Jobs in Rawalpindi, Islamabad, Lahore, Karachi, Peshawar, Quetta, Jhelum, Faisalabad, Multan, Punjab, Baluchistan, Sindh, KPK, Saudi Arabia, UAE, and Qatar, etc. Online apply Description with Detailed Application Form and  Process, Eligibility criteria, Latest Admission schedule & Contact details are mentioned in the institutes of the official latest advertisement below.

41 thoughts on “PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

  1. Hello sir Assalam o Alikum
    Sir kindly send the link of ppsc building inspector test preparation thanks…

  2. While I’ve been speaking about relocation of NHL teams, I
    do know it might probably happen, and has, in different sports as
    nicely. It just seems that teams in other sports activities do not have a lot of an issue getting fans out to the sport and have to resort to the opportunity of relocation.
    For the ladies, Julia roberts fans should have a cloche once they see The Changeling.
    All of them appear to have just about a very
    good, stable market the place ever they’re located, which helps fairly a bit.
    But of course, the opposite major sports activities like
    basketball and baseball don’t appear to have a
    non-traditional market like hockey does. There are, in fact, always exceptions in each sport due maybe to the group
    not having the best win-lose record. Advertising for a staff total,
    can be a great factor if it is not overused. But no he is good too, it’s
    simply exhausting for me to take a seat and watch because of the way he scares me. https://murtazaweb.com/

  3. Sir plx to account us a actual book for the preparation of Commerce Lecturer ship book tl which we find all the aspected/relavant material of Commerce, so kindly give us also a link 4rm where we can make our preparation nd also provide us few books 4 that I/we’ll feel obliged.
    Regards;
    Zameer Ahmed Channa

  4. Sir ! I have applied in pakistan Navi . There is a online Test & i want to prepare it . Please suggest me a good book & if you have please Send me link . it will be very helpfull for me Thanks Sir
    (Aamir mushtaq)

        1. Accounting Mcqs for PPSC,FPSC,NTS Written Test Preparation

          The closing balance of petty cash book is considered as
          A) Liability
          B) Asset
          C) Expenses
          D) Income
          2)
          Payment of rent expenses is recorded on which side of cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Income
          D) Expense
          3)
          An entry which is made on both sides of a cash book is called
          A) Cash entry
          B) Contra entry
          C) Payment entry
          D) Compound entry
          4)
          A cash book with cash, bank and discount column is commonly referred as
          A) Cash book
          B) Two columns cash book
          C) Three columns cash book
          D) Petty cash book
          5)
          Cash book records
          A) Cash payments
          B) Cash receipts
          C) Cash payments and cash receipts
          D) Neither cash payments nor cash receipts
          6)
          Cash discount is allowed on _______ repayment of debt
          A) Lump sum
          B) Prompt
          C) Actual
          D) None of them
          7)
          Cash book is prepared by
          A) Bank
          B) Accountant of business
          C) Manager of a company
          D) Bank’s cashier
          8)
          The most common imprest system is the ________ system
          A) petty cash
          B) Cash book
          C) Cash receipt
          D) Discount
          9)
          Discount received is recorded on which of the following side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          10)
          Drawings by owner of business are generally recorded on which of the following side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          11)
          Introduction capital by owner of business is recorded on which side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          12)
          Cash book with cash and discount column is mostly referred as
          A) Simple cash book
          B) Two column cash book
          C) Three column cash book
          D) Petty cash book
          13)
          A cash book that is used to record the small payments of cash is generally referred as
          A) Simple cash book
          B) Two column cash book
          C) Three column cash book
          D) Petty cash book
          14)
          A simple or one column cash book usually has which of the following main columns?
          A) Bank
          B) Payments
          C) Discount
          D) Cash
          15)
          Purchase of office equipment for cash will be recorded on which of the following sides of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          16)
          Postdated checks are considered as
          A) Cash
          B) Bank balance
          C) Accounts receivable
          D) Cash reserve
          17)
          Postage stamps on hand are considered as
          A) Bank
          B) Prepaid expenses
          C) Accounts receivable
          D) Creditor
          18)
          Petty cash fund is supposed to be replenished
          A) Every day
          B) Every half year
          C) Every year
          D) At the end of every accounting period
          19)
          Which of the following is generally not the party to a check?
          A) Payee
          B) Payer
          C) Bank
          D) Seller
          20)
          A credit balance in cash book indicates
          A) Bank balance
          B) Cash at bank
          C) Bank overdraft
          D) Bank underdraft

          Answers:

          1 B 2 B 3 B 4 C 5 C 6 B 7 B 8 A 9 B 10 B 11 A 12 B 13 D 14 D 15
          B 16 C 17 B 18 D 19 D 20 C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.