PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest, Dogar Brothers Here on this page Free download PPSC Solved MCQs Pdf Book. Download PPSC general knowledge books. PPSC Lecturer Urdu Solved Past Paper MCQs PDF, PPSC Past paper Economics pdf, PPSC Latest Books 2019 48th Edition by Ijaz Khosa PDF, MCAT UHS Past Paper (2008-2016), PPSC Advance Publisher Paper Book 2018, Math Mcqs Notes Book for-PPSC-NTS-CSS pdf, PPSC Headmaster Paper 2016 pdf, Senior_Auditor_Notes.pdf, Senior_Auditor_Past_Papers.pdf, PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster Headmistress and Subject specialist pdf, Caravan Comprehensive General Knowledge Book by Ahmed Najib, PPSC Headmaster Past Paper Solved 2014 pdf, Most Repeated Question Current Affairs – 2000 to 2016 pdf, General knowledge 2018 revised and updated, Lecturer Chemistry Past Paper PDF, FPSC General knowledge Download free of cost. Free download NTS general knowledge book free. Our website includes important general knowledge books. Current affairs & Everyday Science books download. Islamic Studies, Geography, Basic Mathematics and Basic English Books for test papers. Urdu English & Basic Computer Studies Books free download.PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest. How to Prepare for 100 % Marks PPSC-FPSC Tests

Please Visit my Website To Check Latest Jobs, Government Jobs 2019 in (PPSC Guide Books Free Download)  from All Newspapers, Nawaye Waqt,  Jang, Express, Dawn and The Nation, through murtazaweb.com. Government Jobs in Islamabad, Lahore, Karachi, Peshawar, Quetta, Jhelum, Punjab, Baluchistan, Sindh, and KPK. Online apply Description with Detailed Application Form and  Process, Eligibility criteria, Latest Admission schedule & Contact details are mentioned in the institutes of the official latest advertisement below.

PPSC, FPSC, NTS Free Test Guide Books

Download PPSC Guide Books Free Here in PDF

PPSC Lecturer Urdu Solved Past Paper MCQs PDF

PPSC Past paper Economics pdf

PPSC Latest Books 2019 48th Edition by Ijaz Khosa PDF

MCAT UHS Past Paper (2008-2016)

PPSC Advance Publisher Paper Book 2018

Math Mcqs Notes Book for-PPSC-NTS-CSS pdf

PPSC Headmaster Paper 2016 pdf

Senior_Auditor_Notes.pdf

Senior_Auditor_Past_Papers.pdf

PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster Headmistress and Subject specialist pdf

Caravan Comprehensive General Knowledge Book by Ahmed Najib

PPSC Headmast Past Paper Solved 2014 pdf

Most Repeated Question Current Affairs – 2000 to 2016 pdf

General knowledge 2018 revised and updated 

Lecturer Chemistry Past Paper PDF

Botany-MCQs Papers pdf

Lecturer Physics Past Paper

Lecturer Computer Past Paper pdf

PPSC Past Papers Lecturers commerce 2015.pdf

10000_ Gk pdf

custom inspector mcqs (1).pdf

5000 Mcqs for all Kind of Test pdf

Lecturer islamyat past paper pdf

Chemistry 300 Solved MCQ’s pdf

Economics Mcqs pdf

Current Affairs Pakistan pdf

Pakistan Studies Complete Notes Question Answer pdf

Caravan Gk Ch Ahmad Najeeb pdf

Zoology Solved MCQs pdf

Solved MCQS of Psychology pdf

Biology Complete Important Mcqs For PPSC Lecturer pdf

Economics and Pak Study MCQs pdf

Computer Science All Subject MCQs

Urdu Grammer Book For Educators pdf

Islamic Studies MCQs With Answers pdf

PPSC Old Paper 2015 Click Here

PPSC Lecturer Past Paper For All Subjects:

PPSC Model Paper by Advance Publishers

PPSC Lecturer All Subject Important Data

PPSC Solved Mcqs Sample Paper of Headmaster…

Sample Paper of Elementary School Educator (BPS-9) Latest New

 ESE Educator BPS 9-NTS Book

 Zoology_Solved_MCQs_2000_to_20.pdf

Computer Science All Subject MCQs.pdf

Educator Dogar NTS book

CARAVAN URDU English book

1000 Islamiat MCQs about Basic Information pdf

All Pakistan Jobs Category Wise

ڈوگر برادرز کی کتاب NTS Solved Answers Questions Updated Last Week

FPSC1 Custom Inspector

FPSC2 Custom Inspector

FPSC 3.Custom Inspector

Senior Auditor Notes

Inspector FIA Past Papers PDF

SYLLABUS FOR THE SUBJECT OF EDUCATION

PPSC Upcoming Jobs Click Here

PPSC Syllabus, Challan Form, Departmental Permission Letter, Experience Letter

S.No

FORM NAME

DESCRIPTION

PDF FORMAT

1

Syllabus

Compulsory Papers-PMS 2019

Download

2

Syllabus

Optional Papers-PMS 2019

Download

3

Challan Form

To Deposit Fees

Download

4

Departmental Permission

Specimen Departmental Permission Letter

Download

5

Experience Letter

Specimen Experience Letter

Download

Complaint Management System

PENDING CASES

IMPORTANT CONTACTS

  • UAN: 042-111-988-722
  • Lahore Office Exchange 99202752, 99202761, 99202769
  • Lahore Office Information 99202762, 99200161, 99200162
  • Multan Office: 061-9330354
  • Rawalpindi Office 051-5158095
  • D. G. Khan Office 064-9260410
  • Bahawalpur Office 062-2881182
  • Sargodha Office 048-3252802
  • Faisalabad Office 041-9330713

ppsc jobs 2019 | ppsc lecturer jobs 2019 | ppsc jobs today | ppsc educators jobs 2019 | ppsc upcoming jobs | punjab public service commission (ppsc)

fpsc jobs 2019 | ppsc upcoming jobs 2019 | ppsc lecturer jobs 2019 advertisement | ppsc results | ppsc test date | ppsc jobs today | ppsc roll no slip

ppsc planner | ppsc upcoming jobs

Trend Jobs

NTS

PPSC Jobs

PTS Jobs

WAPDA Jobs

Punjab Police Jobs

Pakistan Army Jobs

Pak Navy Jobs

Rescue 1122 Jobs

Online Jobs 

LESCO Jobs

Pakistan Airforce Jobs

Bank Jobs

Government Jobs

Private Jobs

Industrial Jobs 

Nurse Jobss

Health Department Jobs 

Driver Jobs 

Accountant Jobs

Computer Operator Jobs

Livestock Jobs

Doctor Jobs

Education Department Jobs

Clerk Jobs 

Traffic Warden Jobs 

NHA Jobs

Motorway Police Jobs

Assistant Professor Jobs

IT Jobs |Typing Jobs

Federal Government Jobs

Professor Jobs 

Federal Government Jobs

Lab Jobs

ITS Jobs

Electrician Jobs

Foreign Jobs 

Mechanical Jobs

Security Jobs

Admission open

Medical Jobs

Constable Jobs

Welder Jobs

Scholarships

Atomic Energy Jobs

Rescue 1122 Jobs

Note:

we are providing Latest Jobs, with govt jobs in punjab, Jobs in Pakistan, (PPSC Guide Books Free Download 50 Plus) with more Advertisement on newspaper classifieds, paperpkads, jobs in pakistan, pakistan jobs bank, Private Jobs, online jobs in pakistan, FIA Jobs, Lesco Wapda Jobs, Pepco Jobs, PAF Jobs, Pak Army Jobs, Pak Navy Jobs, PPSC Jobs, FPSC Jobs, NTS, SPSC Jobs, KPPSC Jobs, Police Jobs, Nadra Jobs, Pakistan Railway Jobs, Overseas Jobs, Intelligence Jobs, Today Jobs, Nab Jobs, Atomic Energy Jobs, Banking Jobs, Medical Jobs, Teaching Jobs, Engineering Jobs, Data Entry Jobs, City Wise Jobs, Latest Posts in Pakistan, Official Jobs, Work Home, newspaper ads Paper PK Jobs,  Dubai Career, Earn Money Online available here on murtazaweb.com.

And we are also providing jobs from All Newspapers, Nawaye Waqt, jang news, jang epaper, Express, Dawn, The Nations, Aaj News, and The Nation etc, through murtazaweb.com. Latest Government Jobs in Rawalpindi, Islamabad, Lahore, Karachi, Peshawar, Quetta, Jhelum, Faisalabad, Multan, Punjab, Baluchistan, Sindh, KPK, Saudi Arabia, UAE, and Qatar, etc. Online apply Description with Detailed Application Form and  Process, Eligibility criteria, Latest Admission schedule & Contact details are mentioned in the institutes of the official latest advertisement below.

14 thoughts on “PPSC Guide Books Free Download 50 Plus Books 2019 Latest

  1. Sir ! I have applied in pakistan Navi . There is a online Test & i want to prepare it . Please suggest me a good book & if you have please Send me link . it will be very helpfull for me Thanks Sir
    (Aamir mushtaq)

        1. Accounting Mcqs for PPSC,FPSC,NTS Written Test Preparation

          The closing balance of petty cash book is considered as
          A) Liability
          B) Asset
          C) Expenses
          D) Income
          2)
          Payment of rent expenses is recorded on which side of cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Income
          D) Expense
          3)
          An entry which is made on both sides of a cash book is called
          A) Cash entry
          B) Contra entry
          C) Payment entry
          D) Compound entry
          4)
          A cash book with cash, bank and discount column is commonly referred as
          A) Cash book
          B) Two columns cash book
          C) Three columns cash book
          D) Petty cash book
          5)
          Cash book records
          A) Cash payments
          B) Cash receipts
          C) Cash payments and cash receipts
          D) Neither cash payments nor cash receipts
          6)
          Cash discount is allowed on _______ repayment of debt
          A) Lump sum
          B) Prompt
          C) Actual
          D) None of them
          7)
          Cash book is prepared by
          A) Bank
          B) Accountant of business
          C) Manager of a company
          D) Bank’s cashier
          8)
          The most common imprest system is the ________ system
          A) petty cash
          B) Cash book
          C) Cash receipt
          D) Discount
          9)
          Discount received is recorded on which of the following side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          10)
          Drawings by owner of business are generally recorded on which of the following side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          11)
          Introduction capital by owner of business is recorded on which side of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          12)
          Cash book with cash and discount column is mostly referred as
          A) Simple cash book
          B) Two column cash book
          C) Three column cash book
          D) Petty cash book
          13)
          A cash book that is used to record the small payments of cash is generally referred as
          A) Simple cash book
          B) Two column cash book
          C) Three column cash book
          D) Petty cash book
          14)
          A simple or one column cash book usually has which of the following main columns?
          A) Bank
          B) Payments
          C) Discount
          D) Cash
          15)
          Purchase of office equipment for cash will be recorded on which of the following sides of a cash book?
          A) Receipts
          B) Payments
          C) Incomes
          D) Expenditures
          16)
          Postdated checks are considered as
          A) Cash
          B) Bank balance
          C) Accounts receivable
          D) Cash reserve
          17)
          Postage stamps on hand are considered as
          A) Bank
          B) Prepaid expenses
          C) Accounts receivable
          D) Creditor
          18)
          Petty cash fund is supposed to be replenished
          A) Every day
          B) Every half year
          C) Every year
          D) At the end of every accounting period
          19)
          Which of the following is generally not the party to a check?
          A) Payee
          B) Payer
          C) Bank
          D) Seller
          20)
          A credit balance in cash book indicates
          A) Bank balance
          B) Cash at bank
          C) Bank overdraft
          D) Bank underdraft

          Answers:

          1 B 2 B 3 B 4 C 5 C 6 B 7 B 8 A 9 B 10 B 11 A 12 B 13 D 14 D 15
          B 16 C 17 B 18 D 19 D 20 C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.